HAİKON - APROX - DAHUA - HİKVİSİON - BOSCH - CENOVA - NEUTRON - SAMSUNG - LG.... KAYIT CİHAZLARI VE KAMERALARI STOKLARIMIZDA

Afyon kamera ve Güvenlik sistemleri-Hakkımızda

     Firmamız 2009 yılından bu yana taşeron olarak Afyonkarahisar daki  ve il dışındaki bazı firmaların işlerini yapmış onlardan aldığı tecrübe ve özgüven ile kendi yol haritasını 2012 yıllarında çizmeye başlamıştır. Afyonkarahisar daki çoğu iş yerinin kamera ve alarm sistemlerini karahisar güvenlik adı altında olmasa da yapmış eksiksiz çalışır şekilde teslim etmiştir.

        
      

 Firmamızın eskiden beri en büyük düşüncesi ve gayreti kaliteli malzeme, sorunsuz işçiliktir. Biliyorduk ki işçiliğimiz ne kadar kaliteli olursa olsun ; kötü malzeme kullanmak bizi insanlara karşı mahçup edecekti işbu nedenle yıllardır bozmadığımız kaliteli marka ortaklıklarımızla 2 YIL GARANTİ vererek yaptığımız işlerin üzerinden 4-5 yıl geçmesine rağmen yeni sistemlere taş çıkartırcasına sorunsuz çalıştığını görmekteyiz.. Hedefimiz Afyonkarahisar halkına farklı olduğumuzu göstermek ve ilerleyen iş yükümüzü daha da ilerleterek tüm Türkiye ye bayilikler vermektir.. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder